Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Пръстен с Малахит
Пръстен с Малахит
Пръстен с Малахит
Пръстен с Малахит
>

Пръстен с Малахит

0 Ревюта
320.00 лв.

Сребърен пръстен с натурален Малахит

Произход на камъка - Конго

Размери - 30х26мм

Сребро 925

Размер на халката - 59мм (безплатно оразмеряване)

Сребърен пръстен с натурален малахит от Конго. Той е известен още като “камъкът на трансформацията”, защото помага да на притежателя си да разкрие и да излекува емоционалната си болка, като я абсорбира в себе си. По този начин той подтиква промяната, прозоренията и личностното развитие.

 

Широко използван в терапии, енергийни лечения и балансиране на чакрите, лечебните свойства на малахитът включват справяне с депресия и тревожност и извличане на отрицателните енергии от тялото, както и намаляване на някои физически болки.

Пръстен с малахит трябва да носите на малкия си пръст всяка сряда сутрин или на средния пръст всеки петък, за да получите максимални ползи.
Произход : Конго     Размери : 59мм.      Каталожен номер VAN-4340
Размер в мм. (обиколка на пръстена)

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Малахит

Малахит

Малахита е камък на просперитета и щастието, както и на изобилието. Подпомага за продуктивността в работата или кариерата. Което от своя страна може да повдигне самочувствието и самооценката на носещия го. Малахита е също така много предпазващ камък, особенно за обща защита от злини, нещастие, помага за защита по време на бременност и при раждане. Също така предпазва по време на полети и пътувания.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Конго
Размери 59мм.
Каталожен номер VAN-4340
Подходящ за зодии Скорпион     Козирог    
app.stone Малахит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.