Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Сребърен пръстен с Тюркоаз
Сребърен пръстен с Тюркоаз
Сребърен пръстен с Тюркоаз
Сребърен пръстен с Тюркоаз
>

Сребърен пръстен с Тюркоаз

0 Ревюта
134.30 лв. 158.00 лв.

Сребърен пръстен с естествен Тюркоаз

Размери на камъка - 6х4мм

Сребро 925

Сребърен пръстен с естествен тюркоаз. Смята се, че подаряването на пръстен с тюркоаз носи късмет и просперитет.

 

Носенето на пръстен с тюркоаз помага да се отървете от лошия късмет и злата енергия около вас. Подобрява връзката ви и повишава разбирателството между партньорите.

Лекува проблеми като депресия, психически стрес, високо кръвно налягане и др. Увеличава физическата сила и повишава имунитета.

Тюркоазът е традиционният рожден камък за месец декември и скъпоценният камък на 11-ата годишнина от сватбата. Бижутата с тюркоаз се носят от хора, които са родени под зодиакалните знаци Скорпион, Стрелец, Водолей и Риби.
Произход : Аризона, САЩ     Размери : 53см.     Каталожен номер VAN-4554
Размер в мм. (обиколка на пръстена)

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Тюркоаз

Тюркоаз

Богати находища от качествен тюркоаз са съсредоточени в Иран. Аризона, САЩ също е известна с тюркоазените си мини. Най-качествените камъни от Аризона са известни и като "Sleeping beauty" (Спящата красавица). Централноазиатските, южноамериканските и австралийските находища на тюркоаз дават огромно количество цветни камъни,но със средно качество. Според древните персийци, тюркоаза помага на собственика си да разбере смисъла на живота и да определи какви цели трябва да постигне. Минералът винаги е бил смятан за мощен амулет, предпазващ от нещастие и "зли очи". Той е символ на кураж, доверие, истина, искреност и надежда. Привлича благополучие, засилва интуицията, прави човек амбициозен, смел, разумен. Носи щастие в любовта, установява мир в семейството, спира кавгата между съпрузи, привлича приятели. Препоръчва се да се носи от тези, които страдат от безсъние. Той е особено полезен за сърцето, белите дробове, черния дроб и стомаха. Тюркоазата укрепва зрението, облекчава главоболието, лекува настинки, насърчава възстановяването на кожата. Той влияе положително върху щитовидната жлеза. От древни времена съществува мнение, че тюркоазът носен около врата изцелява от стомашните язви.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Аризона, САЩ
Размери 53см.
Каталожен номер VAN-4554
Подходящ за зодии Скорпион     Стрелец     Водолей     Риби    
app.stone Тюркоаз
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.