Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Гривна с Тигрово Око
Гривна с Тигрово Око

Гривна с Тигрово Око

0 Ревюта
12.75 лв. 15.00 лв.

Гривна изработена с естествено Тигрово Око

Произход на камъните - ЮАР

Размер на топчетата - 8мм

Дължина на гривната - 18-19см.

Носенето на тигрово око носи смелост, жизненост и сила. Значението е много подобно на личността на голям тигър в дивата природа. Носенето на този камък може да ви помогне да блокирате лошата енергия и да увеличите вътрешната си сила.

Бижу с тигрово око се смята за аксесоар за духовна защита. Благодарение на качествата на камъка, който я съставя, гривната с тигрово око е истинска бариера срещу негативни енергии и проклятия. Тя действа като огледало и изпраща тези отрицателни вълни обратно към обекта или човека, който ги е излъчил.

Произход : ЮАР     Размери : 19см.     Каталожен номер VAN-3795

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Тигрово Око

Тигрово Око

Известен като защитен камък, особено за пътуващите, тигровото око носи късмет и просперитет на притежателя си. В древността са използвали тигрово око като талисман срещу лош късмет и проклятия. Полезен е, за да даде кураж във времена на промяна. Можете да носите тигрово око в джоба си, когато имате нужда от стимулиране на творческа енергия или когато се занимавате с въпроси, свързани със сила, воля, контрол или концентрация. Твърди се че, може да насърчи правилната функция на ендокринната система.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход ЮАР
Размери 19см.
Каталожен номер VAN-3795
Подходящ за зодии Лъв     Козирог    
Камък Тигрово Око
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.