Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Гривна с Хаулит
Гривна с Хаулит

Гривна с Хаулит

0 Ревюта
15.00 лв.

Гривна изработена с естествен Хаулит

Произход на камъните - Бразилия

Размер на топчетата - 8мм

Дължина на гривната - 18-19см.

Хаулитът укрепва паметта и стимулира желанието за знания. Учи на търпение и помага за премахване на гнева, болката и стреса. Улеснява комуникацията и насърчава емоционалното изразяване.

Хаулитът е камък на безкрайното търпение. Той може да помогне за фокусирането на нови идеи и за постигането на амбиции и мечти. Има мека умиротворяваща енергия, която може да помогне да успокои свръхактивния ум.

Хаулитът най-често се смята за камък на търпението и спокойствието. Той е идеалният камък за родените под знака на Дева, защото насърчава успокояващата и заземяваща енергия

Произход : Бразилия     Размери : 19см.     Каталожен номер VAN-3799

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Хаулит

Хаулит

Хаулитът се свързва с невинността, но в същото време е и олицетворение на силата на човешкото достойнство. Помага за прогонване на гнева, на тревожните мисли и емоции. Изостря чувството за красота и хармония Лечебни свойства: Оказва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени. Приема се, че хаулитът успокоява цялото тяло и отпуска мускулното напрежение, намалява стреса и подобрява съня. С други думи казано - камък на успокоението.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 19см.
Каталожен номер VAN-3799
Подходящ за зодии Телец     Близнаци     Дева    
Камък Хаулит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.