Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Кобалт-Калцит
Кобалт-Калцит

Кобалт-Калцит

0 Ревюта
25.00 лв.

Натурален първокачествен Кобалтов Калцит в наситен розов цвят. Той е подхранващ и успокояващ кристал, носещ любов и радост. Изпълва сърцето с любов към другите, подкрепя любовта към себе си, лекува вътрешни рани и облекчава безпокойството и стреса.

Това е камък на сърдечната чакра, той помага за освобождаване на заровени емоции и блокажи, хармонизира чувствата. Вдъхновява притежателя си и насърчава позитивните мисли, освобождава от негативните чувства и осигурява спокойствие.

Произход : ЮАР     Размери : 2-3см.     Каталожен номер VAN-2624

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Калцит

Калцит

Калцит е мощен енергиен усилвател и камък за почистване. Енергията на пречистване на Калцит почиства и съхранява отрицателна енергия от една стая, тялото и т.н. Калцит също е добър избор за изцеление от разстояние, защото усилва се изпраща енергията. Калцит е известен още като "камък на ума", засилвайки умствено проникновение и анализ, както и засилването на паметта и способностите за учене. Калцит е камък за студенти и преподаватели. Калцит също е полезн по време на психични промени. Калцит е свързан с костите и ставите, и балансира количеството на калций в организма. Калцит също може да помогне за подобряване на усвояването на важни витамини и минерали в организма.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход ЮАР
Размери 2-3см.
Каталожен номер VAN-2624
Подходящ за зодии Рак     Козирог    
Камък Калцит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.