Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Унакит
Унакит

Унакит

0 Ревюта
2.00 лв.

Твърди се, че унакитът е камък на зрението, отварящ третото око, полезен за наблюдение. Също така се смята, че е камък на баланса, заземява притежателя си, като същевременно обединява емоциите и духовността. Сред практикуващите лечение с кристали унакитът се използва за подпомагане на възстановяването от заболяване.

 

 

Унакитът се използва и за лечение на безсъние, депресия, тревожност, духовно съзнание или друго, свързано с вашето психическо състояние – поставете го под възглавницата си, докато спите.

Произход : Южна Африка     Размери : 2-3см.     Каталожен номер VAN-264

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Унакит

Унакит

В природата има много минерали, чиито свойства им позволяват да бъдат използвани в много сфери на човешкия живот. Особено привлекателни са тези, които имат необичайни цветове и добри технологични качества. Унакитът е несъмнено един от тях. На гръцки името му означава "сраствам се" - от там идва и поверието,че събира онези, които си допадат, за да станат едно цяло. Той помага да се установи вътрешна хармония и да се неутрализира отрицателното влияние на околната среда .Отстранява всички психични бариери и помага на притежателя си да живее в настоящето. Може да отвори и активира чакрата на третото око, за да получите духовни прозрения от по-висшите сфери.Той повишава смелостта и ви помага да вземете в свои ръце контрол над живота си. Твърди се, че помага за безопасно протичане на бременността. Той помага и за заздравяването на органите, тъканите, мускулите. Има положителен ефект върху нервната система и действа успокояващо.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Южна Африка
Размери 2-3см.
Каталожен номер VAN-264
Подходящ за зодии Близнаци     Везни    
Камък Унакит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.