Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Тигрово око
Тигрово око

Тигрово око

1 Ревюта
2.00 лв. 3.00 лв.

Натурално първокачествено тигрово око. Кафяво към златисто-жълто с красива иризация. Този минерал се свързва със самоувереността и вътрешната сила. Балансира душата, облекчава безпокойството и връща увереността. Този камък се използва за увеличаване на богатството и жизнеността. Тигровото око носи защита срещу негативна енергия и укрепва самочувствието.

 

 

Твърди се, че тигровото око съчетава земната енергия със светлината или слънчевата енергия, създавайки интензивен камък, който също е добре заземен. Твърди се, че той засилва психическите и емпатичните енергии, като същевременно защитава своя носител.

 

Произход : Южна Африка     Размери : 2-3см.     Каталожен номер VAN-355

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Тигрово Око

Тигрово Око

Известен като защитен камък, особено за пътуващите, тигровото око носи късмет и просперитет на притежателя си. В древността са използвали тигрово око като талисман срещу лош късмет и проклятия. Полезен е, за да даде кураж във времена на промяна. Можете да носите тигрово око в джоба си, когато имате нужда от стимулиране на творческа енергия или когато се занимавате с въпроси, свързани със сила, воля, контрол или концентрация. Твърди се че, може да насърчи правилната функция на ендокринната система.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Южна Африка
Размери 2-3см.
Каталожен номер VAN-355
Подходящ за зодии Лъв     Козирог    
Камък Тигрово Око
уникат
Наличен

Наистина натурален и първокачествен камък

Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.