Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Телец
Зодия Телец
Зодия Телец
Зодия Телец
>

Зодия Телец

0 Ревюта
10.00 лв.

Енергията на Телците е радостна и спокойна. Те са силни, трудолюбиви и упорити. Търсачи на сигурност и стабилност, винаги поемат по безопасния път. Готови са да направят всичко необходимо, за да изградят солидна основа и след това да положат необходимата работа, за да реализирате плановете си. От друга страна, няма да приемат нищо по-малко от това, което искат, и могат да прояват буен характер, ако нещата не вървят по техния начин.
 

Твърди се, че подходящите минерали за този знак им помагат да намерят своите пътища и да не забравят да се отворят за нови идеи, хора и възможности

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ засилва всяко намерение, което Телците си поставят. Могат да го използват за напътствие, да ги насочи по правилния път напред и да ги направи непоколебими в намерението, което си поставят.  

СМАРАГД: помага на този слънчев знак да внесе просперитет в живота си и да излекува емоционалните рани. Предлага им любяща енергия, която им помага да постигнат хармония и да изразят състрадание и свобода. Насърчава лоялността и помага на зодиите Телец да постигнат успех.

МАЛАХИТЪТ насърчава растежа и трансформацията и особено подходящ за Телците, тъй като може да им помогне да излязат от зоната си на комфорт, за да преследват смело мечтите си. Премахва ограничаващите вярвания, които им пречат да привлекат и приемат нови възможности.

РОЗОВИЯТ КВАРЦ е особено подходящ за Телеца, тъй като е камък, който укрепва сърцето. Излъчва нежна и любяща енергия, която засилва тяхното състрадание и ги отваря за получаване и даване на любов и доброта. Освен това помага на Телеца да се освободи от страховете и тревогите си.

РУТИЛОВИЯТ КВАРЦ усилва енергиите на Телец и им носи радост и топлина. Напомня им да внесат духовност в това, което правят, като им дава вдъхновение отгоре и им помага да осветят целта на живота си. Също така помага за премахване на техните блокажи, които пречат на изобилието, здравето и креативността.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4661

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Малахит

Малахит

Малахита е камък на просперитета и щастието, както и на изобилието. Подпомага за продуктивността в работата или кариерата. Което от своя страна може да повдигне самочувствието и самооценката на носещия го. Малахита е също така много предпазващ камък, особенно за обща защита от злини, нещастие, помага за защита по време на бременност и при раждане. Също така предпазва по време на полети и пътувания.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4661
Подходящ за зодии Телец     Скорпион     Козирог    
Камък Малахит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.