Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Овен
Зодия Овен
Зодия Овен
Зодия Овен
>

Зодия Овен

0 Ревюта
8.00 лв.

Овенът носи енергията на новия живот и новото начало. Той е отворен и винаги измислят нови идеи. В стихията си е, когато работи по нови проекти. Представителите на този зодиакален знак са родени лидери, способни да ръководят екип и да постигат невероятни успехи. Смели, независими и уверени, и не се страхуват да пътуват в неизвестното, за да опитат нещо ново. Това понякога ги прави инатести, вървящи с рогата напред, докато не постигнат целите си. В тези моменти могат да проявят свръх контрол, нетърпеливост и агресивност.

Твърди се, че подходящите минерали за този знак подхранват тяхната огнена енергия, но в същото време намаляват егоцентризма им.

КАРНЕОЛЪТ е огнен камък и съответства на огнената енергия на Овен. Така че, ако представителите на този знак се чувства така, сякаш губят огъня си, те могат да използват този камък, за да запалят отново пламъка. Носи страст и смелост във време, в което може да се чувстват победени.
АКВАМАРИН: подходящ е в комбинация с карнеола, когато огнената енергия на Овен е прекомерно стимулирана, което води до егоцентрично поведение. Аквамаринът осигурява успокояваща, спокойна и балансираща енергия.
ГРАНАТЪТ е традиционният зодиакален камък за зодия Овен. Зарежда с кураж, сила и успех в нови начинания. Този камък е най-добрият камък за жизненост, осигуряващ цялата енергия, необходима на Овена, за да преследва новите начала.Също така го защитава от тези, които биха могли да го измамят.
ДАЛМАТИНОВ ЯСПИС е много мощен за Овните, защото им помага да мислят, преди да действат, което е нещо, с което често се борят. Той също ги зарежда с жизненост и висока енергия.
ХЕЛИОТРОП: регенерира ума и тялото на Овните и ги подкрепят в моменти, когато се чувстват изтощени.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4662

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4662
Подходящ за зодии Овен    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.