Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Риби
Зодия Риби
Зодия Риби
Зодия Риби
>

Зодия Риби

0 Ревюта
10.00 лв.

Рибите са силно духовни и интуитивни. Те са креативни и артистични, емоционални и чувствителни, мили и състрадателни. Създават страхотни приятели и често са душата на компанията. В същото време, Риби е последният слънчев знак в зодиака, което означава край на един цикъл. Това е време за размисъл, в което поглеждаме назад, оценяваме какво е било добро и какво бихме искали да направим по различен начин и да се трансформираме. Затова темата за размисъл присъства през целия живот на Рибите, причинявайки им емоционални конфликти. Те търсят хармония между своя вътрешен и външен свят, между света на фантазиите и реалността.

Твърди се, че подходящите минерали за този знак внасят баланс в огромната палитра от емоции, която изпитват.

АМЕТИСТЪТ е традиционният рожден камък на Риби. Подпомага тяхната духовност и интуиция, осигурявайки духовна защита и вътрешен мир. Този кристал на Риби подкрепя желанието им да помагат на другите и ограничава склонността им към бягство от реалността, като насърчава отрезвяването от лоши навици и зависимости.
АКВАМАРИНЪТ е камък на Риби, който съответства много на енергията им, подкрепяйки ги във всичко, което правят. Осигурява спокойна енергия, която балансира емоционалната им чувствителност.
ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ подкрепя Рибите, които се занимават с лечителска професия, тъй като е един от най-добрите камъни за лечение. Този камък пречиства енергийното поле на тялото и повдига душата. Подобрява връзката им с висшето съзнание, като им помага да намерят отговорите, които търсят, и да открият своята цел.
РОЗОВ КВАРЦ - Розовият кварц е камъкът на безусловната любов и може да привлече всички форми на любов към Риби - романтика, приятелство, каквото и да е. Също така може да засили връзките на Рибите със семейството и общността.
ХАЛЦЕДОН - балансира енергията на ума и тялото. Особено полезен е в моменти, в които Рибите не са в добро настроение. Известно е, че те са креативни, а халцедонът стимулира творческото мислене и решаването на проблеми.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4663

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Аметист

Аметист

Аметистът е един от най-ценените скъпоценни камъни от групата на кварца. Той е предпочитаният скъпоценен камък на високопоставените християнски духовници. Легенда, свързана с този камък, гласи, че той предизвиква любов към човека, който го подарява. Вярва се че, аместистът е един от камъните с най-силни лечебни свойства. Укрепва имунната и нервната система, носи душевен покой, помага при главоболие и мигрена. Сложен под възглавницата, лекува безсънието. Древногръцките митове свързват Дионис, бог на виното, с девойка на име Аметистос. Богът харесал девойката, но тя не отговорила на желанието му. Нейните молитви да остане целомъдрена били чути от богинята Артемида, която превърнала Аметистос в бял камък. Засраменият Дионис, в знак на разкаяние, полял като дар камъка с вино и по този начин го оцветил във виолетово. Традиционно вярване било, че аметистът предпазва от напиване, и в древен Рим и Гърция се изработвали чаши от аметист с вярването, че от такава чаша човек трудно може да се опияни.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4663
Подходящ за зодии Риби     Овен     Дева     Водолей    
Камък Аметист
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.