Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Козирог
Зодия Козирог
Зодия Козирог
Зодия Козирог
>

Зодия Козирог

0 Ревюта
10.00 лв.

КОЗИРОГЪТ е един от най-решителните знаци в зодиака. Движи се от успеха и никога не се отказва, докато не достигне върха, независимо колко време отнема. Работи усърдно и обича да спазва правилата. Решителността му се допълва от неговите творчески и интуитивни способности. Веднъж предаден, Козирогът не бърза да прости или да забрави. Напротив, дори може да бъде отмъстителен. Когато е ядосан може да бъде много жесток с думите, които използва.

Твърди се, че подходящите минерали за този знак ще им помогнат да подобрят своите природни дарби и преодолеят своите слабости, така че да не станат егоистични, високомерни и властни.

ОБСИДИАН: дава вътрешна сила, за да се премине през тежки изпитания и също е много полезен за запазването на мира в стресови ситуации. Този камък ще успокои козирозите и ще ги запази емоционално стабилни, когато се сблъскват с вземане на трудни решения или, когато в живота им има "трудна любов".
МАЛАХИТ: камък на просперитета и щастието, както и на изобилието. Подпомага продуктивността в работата или кариерата, така необходими за амбициозните козирози.
РОЗОВ КВАРЦ: има висока енергия и успокояваща вибрация. Този камък пречиства и отваря сърцето да чувства безусловна любов-любов към себе си, към семейството, към приятелите, романтична любов.
ТИГРОВО ОКО: известен като защитен камък, особено за пътуващите, тигровото око носи късмет и просперитет на притежателя си. Полезен е, за да даде кураж във времена на промяна. Козирозите могат да носят тигрово око в джоба си, когато имат нужда от стимулиране на творческата енергия или когато се занимават с въпроси, свързани със сила, воля, контрол или концентрация.
РУТИЛОВ КВАРЦ: наричан още "косите на Венера". Енергията му зарежда и успокоява, облекчава страха и отстранява депресията. Носи баланс и стабилност.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4665

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4665
Подходящ за зодии Козирог    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.