Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Стрелец
Зодия Стрелец
Зодия Стрелец
Зодия Стрелец
>

Зодия Стрелец

0 Ревюта
8.00 лв.

Стрелецът е огнен, смел, свободолюбив и страстен знак. Представителите на този знак са търсачи на силни усещания, обичащи пътуванията, приключенията и промените. Интуитивни и философски настроени, винаги търсят по-висши истини и копнеят за по-дълбоко разбиране на живота.

Твърди се, че подходящите минерали за тях са тези, които ще им помогнат да се свържат със себе си, да успокоят духа и стимулират въображението си. Да бъдат по целенасочени и балансирани в желанието си да се разпилеят в много посоки едновременно.

СИНЯ ДАНТЕЛА: прекрасен камък, който подобрява вербалната комуникация и изразяването. Едновременно заземяващ и духовен, той може да помогне на тези, които се чувстват депресирани или притеснени. Вярва се, че носи спокойствие.
ТИГРОВО ОКО: дава увереност и спокойствие на Стрелците. Предпазва ги от опасни затруднения по време на пътуванията им, което винаги е полезно за хора с приключенски дух.
СОДАЛИТ: насърчава себеоткриването, така че Стрелците да могат да намерят своя път и цел в живота. Освен това им помага да се съсредоточат върху една цел, тъй като често са разпръснати.
АХАТ: eдин от най-добрите камъни при безпокойство, тъй като почиства и стабилизира енергията.
РОДОНИТ: емоционален балансьор, който подхранва любовта и насърчава състраданието. Помага на Стрелците да подобрят собственото си самоприемане.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4666

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4666
Подходящ за зодии Стрелец    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.