Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Везни
Зодия Везни
Зодия Везни
Зодия Везни
>

Зодия Везни

0 Ревюта
8.00 лв.

Според астрологията всичко свързано с везните е насочено към търсене на баланс. Представителите на този зодиакален знак са естествени миротворци, които помагат да се постигне хармония в трудни ситуации, но често се колебаят в избора си.

Затова и минералите, които са подходящи за тях са насочени към хармонизиране на енергиите Ин и Ян, за да им вдъхват увереност във вземането на решения.

ТУРМАЛИН – чудесен камък за защита, като същевременно дава усещането за сигурност, вдъхва самоувереност и решителност, което помага на везните в трудните за тях моменти.
ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - известен със способността си да абсорбира, съхранява и регулира енергията – точно това, от което се нуждаят везните, за да възстановят своя баланс.
ЦИТРИН – камък на щастието и радост. Освен това намалява склонността към самоунищожение. Цитринът може да помогне за премахване на страховете и за преодоляване на емоционални травми и мъка.
АВАНТЮРИН – авантюринът е позитивен камък на просперитета. Укрепва лидерските качества и решителността. Увеличава съпричастността и съчувствието, окуражава постоянството.
ОПАЛ - засилва силните страни на везните, особено чувството им за справедливост и работа в екип.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4668

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4668
Подходящ за зодии Везни    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.