Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Дева
Зодия Дева
Зодия Дева
Зодия Дева
>

Зодия Дева

0 Ревюта
8.00 лв.

Девите са прецизни и методични. Те са приятелите, които вършат всичко, винаги са навреме и завършват всеки проект безупречно и без суетене. Много организирани и подкрепящи. Освен това, обаче са склонни да се стресират и понякога могат да действат контролиращо, защото имат толкова високи стандарти и очаквания към себе си (и към другите). В резултат на това, понякога се принуждават да живеят според идеали, които не са реалистични.

Основните минерали, подходящи за тях са тези, които ще хармонизират тяхната природа. Помагат им да се справят с лекота и мъдрост в поетите отговорности и проекти, но и да не се тревожат толкова много и да не премислят дребните неща. 

АМЕТИСТ – „отваря“ интуицията. С негова помощ девите могат да осъзнаят, че възможностите им са много по-големи от това, на което е способно физическото тяло и да получат подкрепа в справянето със задачите.
АМАЗОНИТ – успокоява емоциите и нервите, като повишава креативността и умението за изразяване.
КАРНЕОЛ -  отличен камък за мотивация и стимулиране на креативността. Носенето Карнеол може да подобри жизнеността и волята, предоставяйки по-висока необходима енергия при приближаване на нови проекти и мечти.
ЦИТРИН – камък на щастието и радост. Освен това намалява склонността към самоунищожение. Цитринът може да помогне за премахване на тревожността и за преодоляване на емоционални травми и мъка.
ЧЕРВЕН ЯСПИС – носи се като универсален амулет за защита, здраве и късмет. Известен е като камък на издръжливостта, дава енергия и вътрешна сила на девите да реализират множеството задачи, с които се обикновено се заемат. Има заземяващи свойства, приканвайки ви да останете с единия си крак здраво на земята, независимо колко високо летите.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4692

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4692
Подходящ за зодии Дева    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.