Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Рак
Зодия Рак
Зодия Рак
Зодия Рак
>

Зодия Рак

0 Ревюта
8.00 лв.

Раците са дълбоко интуитивни, грижовни и нежни. Водени са от емоциите, чувствата и майчината енергия. Най-добре се чувстват, когато са у дома, заобиколени от семейството и любимите хора. Но като всички зодиакални знаци, те също имат слабости – може да са меланхолични, песимистични или нетърпеливи, особено ако нещата не вървят както трябва.

Основните минерали, подходящи за тях са тези, които балансират тяхната емоционалност.

РОЗОВ КВАРЦ – камък на любовта и сърцето, насърчаващ състраданието, разбирането и добротата. Учи на търпение, прошка и приемане – нещо, което чувствителните Раци намират особено трудно, ако са били наранени или онеправдани.

КАРНЕОЛ - камък на жизнеността, увереността и креативността. Стимулира мотивацията и страстта, стимулира действията за постигане на целите или желанията. Премахва ирационалното или песимистичното мислене на Раците и дава тласъка, от който се нуждаят, за да вземат решения и да предприемат действия.

ОНИКС – чудесен камък за защита, като същевременно дава усещането за сигурност, вдъхва самоувереност и разбиране, което помага на Раците в трудните за тях моменти.

ОПАЛ – вярва се, че този камък помагат за повишаване на креативността и трансформацията - тъй като извежда на бял свят проблеми, които може да са заровени дълбоко. Позволява на трансформирането на скритата негативна енергия в положителна или внася позитивност в по-тъмните области от живота. Това е особено важно за Раците, които, въпреки че са адаптивни и състрадателни, са склонни да задържат негодувание, когато чувстват обидени, особено от членове на семейството.

ЛУНЕН КАМЪК - Лунният камък предоставя вътрешна яснота, промяна и връзка с женското начало. Той е символ на светлина и надежда, а освен това насърчава притежателя си да прегърне нови начала. Камъкът е тясно свързан с теми за женственост – той е символ на плодородието и мъдростта.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4693

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4693
Подходящ за зодии Рак    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.