Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Лъв
Зодия Лъв
Зодия Лъв
Зодия Лъв
>

Зодия Лъв

0 Ревюта
10.00 лв.
ЛЪВОВЕТЕ са силни и смели, решителни и сърцати, и излъчват онова сладко самочувствие, което кара хората да искат да бъдат близо до тях. Тук са, за да ви позволят да се насладите на тяхната великолепна слънчева страна. Въпреки че са с голямо сърце, силата на характера им понякога може да премине в лека арогантност и упоритост.

Основните минерали, подходящи за тях са тези, които могат да им помогнат да извлекат максимума от всичките им невероятни черти. Камъни, които красиво отразяват топлината и страстта от душата на Лъва.

ГРАНАТ: Носи жизнеността и харизмата на Лъвовете и им позволява да постигнат емоционален баланс, който да поддържа тяхното самочувствие. Насърчава лоялността, повишава силата и предлага смелост.

КАРНЕОЛ: Известно е, че този огнено оранжев камък разпалва креативността и страстта. Носи прилив на енергия, която може да помогне на Лъвовете във всички аспекти на живота - от приятелства до кариера - обогатявайки допълнително техния опит.

ТИГРОВО ОКО: Вместо да предостави нещо ново, този камък активира естествените качества на Лъва като самоконтрол и сила на волята.

ЦИТРИН: Носи положителен заряд на всеки Лъв, който е в нужда. Може да бъде успокояващ, осветяващ тъмните емоции, срещу които Лъвът не иска да се изправи.

ЗЛАТИСТ ОБСИДИАН: Прекрасен камък за заземяване, който да държи Лъвовете здраво стъпили на земята.

ЧЕРВЕН ЯСПИС: Лъвовете са страстни, щедри и креативни, и „горят“ във всичко, което правят. Това е камъкът, който ще им осигури издръжливост, когато имат нужда от нея.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4696

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4696
Подходящ за зодии Лъв    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.