Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Златен Пръстен със Син Турмалин
Златен Пръстен със Син Турмалин

Златен Пръстен със Син Турмалин

0 Ревюта
650.00 лв.

Пръстен изработен от 14К бяло злато с естествен Син Турмалин

Произход на камъка - Бразилия

Размер Турмалин - 9х7мм.

Тегло Син Турмалин - 2,04cts.

Бяло злато - 14К/585

Общо тегло - 1,68гр.

Пръстен, изработен от 14К бяло злато с естествен син турмалин от Бразилия. Свойствата и енергиите на турмалините варират в зависимост от цвета му. Синият турмалин предразполага ясна, честна комуникация и способността да се говори от сърце. Предполага се, че той насърчава отворения ум и възприемането на истината.

 

В метафизичния свят синият турмалин е кристал на духа и мира, осигуряващ дълбока медитация. Насърчава освобождаването на емоционалните връзки и освобождава ума да изследва по-високо съзнание и духовна връзка.

Размер на халката - 53 (безплато оразмеряване)

Произход : Бразилия     Размери : 9x7мм.      Каталожен номер VAN-4004

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Син Турмалин

Син Турмалин

Синият турмалин е известен още и като индиколит. Синият турмалин често се използва за подобряване на комуникацията, като ви дава възможност да говорите честно и през сърцето. Това е камък на състраданието и помага на човек да бъде по-отворен. Синият турмалин може да увеличи възприятието, интуицията и психическите способности. Както всички турмалини, той е защитен камък, за който се казва, че балансира и хармонизира чакрите. Вярванията за лечебните му свойства са, че помага за облекчаване на проблеми, свързани с очите, гърлото, ларинкса, щитовидната жлеза, надбъбречните жлези и хипофизата. Той също така може да балансира течността в тялото и да облекчава заболяванията на пикочния мехур и бъбреците.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 9x7мм.
Каталожен номер VAN-4004
Подходящ за зодии Овен     Телец     Близнаци     Рак     Лъв     Дева     Везни     Скорпион     Стрелец     Козирог     Водолей     Риби    
app.stone Син Турмалин
Повод Златна Сватба
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.