Висулка с турмалин
Висулка с турмалин Висулка с турмалин

Снимките показани по-горе са на реалния продукт който ще получите. Тъй като това е единствен по рода си уникат, не отлагайте поръчката си, за да избегнете разочарованието да пропуснете да го имате. Нищо не е по-специално от притежанието на уникален кристал или ръчно изработено бижу с натурален скъпоценен камък.

  • Свойства
  • Описание
  • Мнения
  • Полезни съвети
Рейтинг:

Зелен Турмалин - Висулка

Ръчно изработена висулка с естествен зелен турмалин.

Произход на турмалина - Пакистан.

Размер на турмалина в/ш - 11х9мм

Размер на висулката в/ш - 20х10мм

Материал - сребро - 925/1000

Цена - 145лв.

Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
img-circle

Качествен Зелен турмалин се добива в Бразилия, Намибия и Танзания. Зеленият турмалин се смята, че спомага за успокояване на нервната система и емоциите. Както всички турмалини, и зеленият турмалин е защитен камък, за който се казва, че балансира и хармонизира чакрите. Зеленият турмалин е този, който трябва да търсите, когато искате да подсилите и съживите енергията си. Той увеличава силата и жизнеността. Зеленият Турмалин (известен също като Верделит) носи радост в живота. Той дава търпението и откритостта. Зеленият турмалин често се използва за привличане на пари и успех, вярва се че помага освобождаването от задръжки и достигнето до истинските желания. Вярванията гласят, че той укрепва всяка молекула в човешкото тяло и тонизира половата система. Също така че зеления турмалин има подмладяващи свойства.

Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Оценка:
Име:
Коментар:

Подобни продукти

Любопитно

Гошенит

Kaмъĸът paзпoлaгa c дoбpa твъpдocт и e мнoгo ycтoйчив нa ĸopoзивни вeщecтвa. Гoшeнитът ce нaмиpa нaвcяĸъдe пo cвeтa в гoлeми ĸoличecтвa. Oт пъpви вeĸ пpeди нoвaтa epa дoбpитe ĸaчecтвa нa бeзцвeтния бepил гo пpaви ид...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.