Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Океански Яспис
Океански Яспис

Океански Яспис

0 Ревюта
68.00 лв. 80.00 лв.

Натурален Океански Яспис в сребърен обков
Размери на камъка - 32x12мм
Произход на камъка - Мадагаскар
Сребро  925

Океанският яспис задържа в себе си енергията на водата и океана. Той отваря сърцето и кани притежателя си да призове любовта, добротата и щастието в живота. Нежната му енергия предлага усещане за комфорт и сила, което подхранва душата.


Океанският яспис носи красива енергия на спокойствие и надеждност. Вдъхновява себеприемането и самоувереността. Насърчава притежателя си да бъде по-добър, подкрепящ и мъдър. Помага му да приеме страховете и притесненията сериозно, както и да ги преодолее. Насърчава здравословното разрешаване на проблеми, големи и малки, и незабавното справяне с тях.

Произход : Мадагаскар     Размери : 3.2x1.2см.     Каталожен номер VAN-2390

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Яспис

Яспис

Носи се като универсален амулет за защита, здраве и късмет. Червеният яспис е камък на Любовта. Той я пази и стимулира. Пъстрия яспис е свързан с духовното възпитание на децата. Синия дава дарба за предвиждане. Препоръчва се при умора, стрес, магнитни бури. Помага при проблеми с храносмилателния тракт, включително и при жлъчни и чернодробни заболявания. Червеният яспис е подходящ при сърдечно-съдови заболявания. За общо усилване на организма и при кръвотечение от носа. Жълтият и оранжевият яспис подобряват зрението и помагат при гинекологични проблеми. Зеления лекува анемия, проблеми с далака, бъбреците и черния дроб. Стабилизира артериалното налягане, успокоява, намалява главоболието.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Мадагаскар
Размери 3.2x1.2см.
Каталожен номер VAN-2390
Подходящ за зодии Овен     Близнаци     Лъв     Дева     Водолей    
Камък Яспис
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.