Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зелен Авантюрин
Зелен Авантюрин

Зелен Авантюрин

0 Ревюта
7.00 лв.

Висулка с Естествен Зелен Авантюрин

Произход - ЮАР

Размер на камъка - 2-3см.

Зеленият авантюрин е кристал за заземяване и стабилност. Ако имате склонност да преосмисляте или да размишлявате върху ситуации, то той ще ви помогне да се върнете към физическото си тяло и връзката ви със Земята.

 

Известно е, че авантюринът успокоява професионалното безпокойство, като същевременно стимулира умствената яснота, креативността и състраданието. Той дава сила, увереност, смелост и щастие. Възобновява оптимизма за живота и ни подтиква да предприемем действия, за да придобием това, което искаме от живота. Този камък кара човек да излезе от зоната си на комфорт и да поеме нови възможности.

Авантюринът е известен като рожден камък за зодия Рак. Може да се превърне в камък на късмета и да насърчи креативността и личностното израстване на хората, родени под този зодиакален знак.

Произход : ЮАР     Размери : 2-3см.     Каталожен номер VAN-3788

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Авантюрин

Авантюрин

Името на авантюрина произлиза от италианското "a ventura" (случайно). Тъй като е форма на кварца, авантюрина е много твърд и устойчив, и е подходящ за всекидневно носене. За зеления авантюрин се смята, че е камък на щастието и късмета. Също така се приема, че усилва възприятията и творческото виждане. На изток определят зеления авантюрин като камък на сърдечната чакра. Подпомага самодисциплината и укрепва вътрешната сила.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход ЮАР
Размери 2-3см.
Каталожен номер VAN-3788
Подходящ за зодии Телец     Рак     Везни    
Камък Авантюрин
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.