Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Сребърна висулка с Турмалини "Цвете"
Сребърна висулка с Турмалини "Цвете"

Сребърна висулка с Турмалини "Цвете"

0 Ревюта
82.00 лв.

Сребърна висулка с естествени Черни Турмалини

Произход на камъка - Пакистан

Размер Черен Турмалин - 3мм (7бр.)

Размер на висулката в/ш - 23х10мм

Сребро 925

Сребърна висулка с естествени черни турмалини от Пакистан. Смята се, че турмалинът е за хора, които носят разбито сърце, тъй като насърчава любовта и разсейва емоционалната болка. Успокоява негативните емоции, които разстройват взаимоотношенията.

 

Символично казано, този скъпоценен камък представлява мъдрост, глас, проницателност и креативност. Твърди се, че синият му цвят представляват спокойствие, стабилност и спокойствие.

 

Всеки зодиакален знак може да носи турмалин – той няма вредно въздействие. С оценка между 7 и 7,5 от 10 по скалата на Моос за минерална твърдост, бижутата с турмалин могат да се носят всеки ден, но с повишено внимание.

Произход : Пакистан     Размери : 23х10мм.      Каталожен номер VAN-3942

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Черен Турмалин

Черен Турмалин

Въпреки че турмалинът може да се намери на всеки континент, финните кристални екземпляри и скъпоценни камъни все още се смятат за редки и могат да бъдат доста скъпи. Едно от основните качества на турмалина е неговата способност да пречиства вашата енергия, както и да предпазва от отрицателни влияния. Той насърчава чувството за власт и самочувствие, което позволява по-ясна, по-обективна представа за света. Препоръчва се за тези, които трябва да живеят или работят в предизвикателна обстановка или когато са изправени пред трудни обстоятелства. Носете този кристал за защита срещу емоционални вампири. На работното място, задръжте черен турмалин за няколко минути, когато трябва да събудите съзнанието си или когато имате нужда от пълна концентрация. Вярва се, че спомага за балансиране на лявото и дясното полукълбо на мозъка и детоксикация на тялото. В древността се смятало че, черен турмалин е много полезен при лечение на белодробни заболявания като бронхит, емфизем и пневмония.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Пакистан
Размери 23х10мм.
Каталожен номер VAN-3942
Подходящ за зодии Близнаци     Везни     Козирог    
Камък Черен Турмалин
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.