Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Сърчице с Гранат-Родолит
Сърчице с Гранат-Родолит

Сърчице с Гранат-Родолит

0 Ревюта
90.00 лв.

Висулка с натурален фасетиран Гранат - Родолит

Произход на камъка - Афганистан

Размер на висулката (включително носача) - 17х23мм.

Размер на Граната - 4мм

Сребро 925

Висулка с натурален фасетиран гранат – родолит. Родолитният гранат е кристал на вдъхновение и емоционално изцеление. Насърчава любовта, добротата, състраданието самооценката и духовното израстване. През времето гранатите са представлявали любов, късмет и просперитет.

 

Родолитът напомня на семена от нар – и двете се смятат за символи на любовта. Този тип гранат дава възможност на притежателя си да постигне това, което сърцето му желае най-силно, като същевременно повишава увереността. Активира основната, коронната и сърдечната чакра и се използва за почистване и възстановяване на всички чакри. 

 

Гранат – родолитът е идеален камък за емоционално изцеление или за изграждане или възстановяване на самооценката. Помага на притежателя си да получи изобилие на емоционално ниво, като облекчава чувствата на недостойнство, които често пречат на любовта, себеприемането, и състраданието.

Произход : Афганистан     Размери : 23х17мм.      Каталожен номер VAN-3952

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Гранат

Гранат

Гранатите са били широко известни в продължение на хиляди години. Този минерал отдавна е известен като камък на воините, тъй като войници от цял свят носели тази скъпоценност като талисман срещу смърт и телесна повреда. Също така се твърди, че Гранатът носи победа, мир и спокойствие. Помага и за спиране на потока от кръвта при наранявания. Счита се, че когато се дава гранат като подарък, той символизира лоялност и привързаност. Ако носите гранат и той започне да губи блясъка си – това е знак за наближаваща опасност или бедствие. Твърди се, че ако гранат бъде откаднат, той ще носи лош късмет на крадеца, докато той не го върне на собственика му. Светлината и огъня излъчвани от Граната, внушават усещане за лекота и яркост, осветяване на тъмни места и тъмни души. Гранат е добър камък за депресия, носейки радост и надежда от неговото използване, и помага да намали гнева, особено към себе си. Огненият Гранате стимулира инстинкта за оцеляване. Гранат бързо ще "запали огън" във вас. Мощният Гранат може да очисти чакрите от негативните. Използвайте Гранат за балансиране на сакралната чакра и сексуалното желание, както и да помогне при контролирано нарастване на енергията Кундалини. Гранат вдъхновява любов и страст, отдаденост и лоялност. Камъкът на ангажиментта, Гранат насърчава личните взаимоотношения от всякакъв вид, и е полезен инструмент както лични отношения така и в бизнеса.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Афганистан
Размери 23х17мм.
Каталожен номер VAN-3952
Подходящ за зодии Лъв     Дева     Козирог    
Камък Гранат
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.