Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Ръката на Фатима с Диамант
Ръката на Фатима с Диамант
Ръката на Фатима с Диамант
Ръката на Фатима с Диамант
>

Ръката на Фатима с Диамант

0 Ревюта
175.00 лв. 195.00 лв.

Сребърна висулка "Ръката на Фатима" с позлата и естествен бял Диамант

Естествен Диамант - 2мм (1бр.)

Тегло диамант - 0,03 карата

Размери на висулката (вкл. носач) в/ш - 22х10мм

Сребро 925

Сребърна висулка "Ръката на Фатима" с позлата и естествен бял диамант. 

Ръката на Фатима, позната още като Хамса, е защитен символ в целия Близък изток. От векове тя е била използвана като символ на късмет и се смята, че защитава своя носител от проклятието на злото око. Положителната енергия на Хамса привлича щастие, богатство и здраве.

Комбинацията на талисмана с уникалния диамант ще украси всяко колие. Носейки го близо до сърцето си, ще се възползвате максимално от защитните сили на Ръката на Фатима, докато получавате всички свойства на диаманта, като любов, закрила и сила.

Произход : Канада     Размери : 22х10мм.      Каталожен номер VAN-4400

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Диамант

Диамант

Диамантите са едни от най-популярните и добре познати скъпоценни камъни и се използват традиционно за годежни пръстени от много дълго време. Диамантът е най-твърдият минерал на земята, така че могат да се носят в бижута в продължение на буквално векове, без да бъдат надраскани или да загубят блясъка си. Единственият минерал, който може да надраска диамант, е друг диамант. Диамантите са рожденни камъни на родените през месец Април. Диамантите са символ на сила, целеустременост и енергичност. Взаимодействието на нежност, подкрепено от вечна сила, прави диамантите перфектния символ на брака. Вярва се, че диамантите насърчават щастието, дълголетието и защитата. В древния фолклор диамантът представлява защитен амулет срещу злото, болести, смъртта и чумата. Диамантите са не само завинаги, те са „камъкът на безсмъртието“ и се смята, че увеличават финансовото богатство и просперитет.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Канада
Размери 22х10мм.
Каталожен номер VAN-4400
Подходящ за зодии Овен    
app.stone Диамант
Повод Диамантена Сватба
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.