Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Далматинов Яспис Висулка
Далматинов Яспис Висулка
Далматинов Яспис Висулка
Далматинов Яспис Висулка
>

Далматинов Яспис Висулка

0 Ревюта
15.00 лв.

Висулка изработена от цял къс Далматинов Яспис


Натурален полиран далматинов яспис. Той създава усещане за игривост у тези, които го виждат и носят. Напомня ни да се наслаждаваме на простите неща в живота и ни помага да се чувстваме безгрижни. Далматинският камък помага за укрепване на връзката ви с Майката Земя, като същевременно канализира личната ви воля във физическата сфера. Този уникален минерал помага на човек да преследва целите си и му осигурява необходимата подкрепа по пътя.

 

 Далматиновият яспис успорява справянето с безпокойство, като същевременно помага за трансформиране на чувствата на стрес и угриженост в спокойствие и релакс. Този минерал ви насърчава да намерите прошка и може да намали чувството за желание за отмъщение.

Произход : Австралия     Размери : 2-3см.     Каталожен номер VAN-4837

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Австралия
Размери 2-3см.
Каталожен номер VAN-4837
Подходящ за зодии
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.