Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Хиденит

Хиденит

Хиденитът е един от трите скъпоценни камъка, разновидност на минерала Сподумен, който е зелената разновидност на този минерал. В състава на Хиденита преобладаващия химичен елемент е хрома, от където получава оцветяването си в зелено, и е силикат на алуминий и лития. Кристалите на Хиденита са много крехки и трудно се обработват, затова почти не се използват в бижутерията. Находищата му са в Мадагаскар, Китай, Бразилия, САЩ и Русия.

Хиденитът има положителен ефект върху сърдечно -- съдовата система. Смята се, че Хиденитът има голямо въздействие, не само на собственика, но и на хората около него, а също така усилва лечебната сила и на други минерали.

Този камък помага на целеустремените хора и работохолиците, хора които преследват целите си и им помага да ги реализират. На тези хора той с радост помага да привличат финансов и търговски успех, като им показва правилните ходове и изгодните случаи за инвестиции. Ако използвате камъка да забогатеете непочтено, то той ще направи така че богатството да го загубите по един или друг начин. А тези които постъпват честно, ще им се увеличи богатството, просперитетът и благополучието.

Хиденитът е камъка на бизнесмени, финансисти, търговци и техници. Може да се използва като талисман от хората на изкуството.

Любопитно

Рожденни Камъни Рожденни Камъни

Рожденни Камъни

Рождените камъни често са идеалният подарък за любим човек, член на семейството или близък приятел. Те са ценни, лични и имат астрологическо и митично значение. Смята се, че всеки от тях притежава уникални лечебни свойст...

Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.