Мъхов Ахат

Мъхов Ахат

Мъхов Ахат се свързва с природата, селското стопанство, и новото начало. Мъхов Ахат също е свързан с природните духове и привеждане на Земната енергия в своето изцеление. Поставете Мъхов Ахат около растения, за да се насърчи по-добър растеж! Нежната, подхранваща енергията на Мъхов Ахат насърчава потребителите да оценят и да се наслаждавате на всеки миг на Земята, и помага на планетата в нейното изцеление също така

Мъхов Ахат се смята за  кристал, който може да подпомогне  акушерките в тяхната работа. Той помага да се освободим от старите навици. Той също така привлича богатство и изобилие, подобрява самочувствието, и помага да се успокоим и освободим от страховете си. Мъхов Ахат също утешава и успокоява емоционални рани. Използвайте Мъхов Ахат за балансиране на сърдечната чакра, и при освобождаване на стреса.

Мъхов Ахат може да помогне при депресия, особено когато е причинени от вътршен дисбаланс. Тя почиства и детоксикира на циркулационни системи в тялото.

Toй ни ĸapa дa бъдeм yбeдитeлни и cилни във вcичĸи нaчинaния и дa cмe eфeĸтивни cъщo. Πoдoбpявa eгoтo и caмoчyвcтвиeтo, ĸaтo cъщeвpeмeннo бaлaнcиpa и yĸpeпвa eмoциoнaлнитe личнocтни чepти.

Продукти от магазина

Любопитно

Всичко за Рутила

Рутилът е минерал, който се среща често в областта на скъпоценните камъни. Той се свързва с „копринената нотка” на рубините и сапфирите, която ги прави особено ценни. На него се дължи и „астеризмът&rdqu...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.