Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Как да поръчам?

Как да поръчам?

I. През нашия уеб сайт

За да закупите стоки от нашия онлайн магазин е необходимо само да имате адрес в България, на който да доставим поръчаните от Вас продукти. Имате възможност да изберете вида на доставката, както и да ползвате отстъпка при Вашата покупка, ако сте редовен клиент. Ето и по-подробно как да поръчате лесно и удобно бижута и естествени камъни, без да ви се налага да излизате от дома или офиса:

Стъпка 1: Прегледайте продуктите в магазина, изберете желания продукт. Когато сте избрали стоката и количеството, което желаете, натиснете бутона „добави в кошницата”.

Стъпка 2: Отваря се страницата „Моята кошница”. На нея може да видите какви стоки сте избрали до момента, и каква е общата сума на вашата покупка. Можете да продължите да добавяте продукти, като натиснете левия бутон „Продължи пазаруването”, или да премахнете продукти, които сте добавили към кошницата си, но не желаете да поръчате. Когато се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които искате да закупите, може да преминете към следващата стъпка. Тук е мястото, където трябва да въведете кода за промоция, ако имате такъв. След като го направите, натиснете бутона „ Поръчай ”, за да продължите към следващата стъпка.

Стъпка 3: Тук може да изберете дали да поръчате "Без профил" или да се регистрирате. Регистрацията Ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно, без да се налага да попълвате данни за поръчката. Ние съхраняваме вашите данни и всеки път, когато поръчвате, ние използваме въведената информация. Освен това, като регистриран потребител на нашия сайт може първи да получавате информацията за промоционални акции, както и да получавате често специалните кодове за отстъпка при поръчка. След като се регистрирате, или изберете да поръчате „Без профил”, преминавате към следващата стъпка.

Стъпка 4: Изберете вида на плащане

Стъпка 5: Въведете адрес на който искате да доставим Вашата поръчка. Попълнете коректно всички полета, обозначени със *

Стъпка 6: Отваря се нов прозорец с потвърждение на вашата поръчка. На посочения от Вас e-mail ще получите код на Вашата поръчка, с който по всяко време можете да проследите нейното движение.

II. По телефона:Ако нямате възможност да разгледате предлаганите стоки, нашите консултанти ще ви помогнат при избора. Те ще ви дадат пълна и точна информация относно желаните от вас продукти.
Плащането се извършва при доставка. Ние създаваме за вас клиентски профил за конкретната поръчка. Основният ви профил е защитен от вашата парола.

IІІ. По e-mail:Можете да изпратите вашата поръчка директно на нашият фирмен e-mail, като оставите и телефон и адрес за контакт, на който да се свържем с вас за подробностите

ІV. Рекламации:Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Приятно пазаруване.
Екипът на Vantony.com

Любопитно

Иолит Иолит

Иолит

Легендите разказват, че викингските изследователи се осмелили да навлязат далеч в Атлантическия океан, отдалечавайки се от всяка брегова линия, която би могла да им помогне да определят местоположението си, тъй като те с...

Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.