Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Лазурит Пръстен
Лазурит Пръстен
Лазурит Пръстен
Лазурит Пръстен
>

Лазурит Пръстен

0 Ревюта
90.00 лв.

Пръстен с първокачествен Лазурит

Произход на камъка - Пакистан

Сребро 925

Размер на камъка - 17x13мм

Размер на халката - 52 - (безплатно разширяване или стесняване)

Лазуритът е кристал на чистотата. Той символизира невинността, добротата и светлината. Привличайки чиста универсална енергия и стимулирайки интуицията, насърчавайки баланса и космическото подравняване, лазуритът предизвиква дълбоки състояния на блаженство.
Лазуритът е идеален за настройване на ума, като го кара да резонира на по-високи честоти. Може да помогне при настройването към други нива на реалността, включително други измерения. Той подобрява припомнянето на сънищата и е отличен за работа с осъзнати сънища. Усилва енергията на утвържденията и може да засили ефектите на медитацията.

Произход : Пакистан     Размери : 52мм.      Каталожен номер VAN-2568
Размер в мм. (обиколка на пръстена)

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Лапис Лазули

Лапис Лазули

Лаписът е красив тъмносин на цвят, често със златни точки и петна които са друг минерал - пирит. Лазуритът е мощен кристал, вярва се че повишава паметта и интелектуалните способности. Също така,че носенето на този камък спомага за ефективната комуникация и хармоничните взаимоотношения. Твърди се, че помага да разкриете вътрешните си истини, като ви позволява да осъзнаете по-добре вашите мотиви и вярвания. Използването на този кристал ще ви позволи да растете като човек и ще ви помогне да откриете вашите таланти и способности. Той е отличен камък за ръководители, журналисти и психолози, стимулира мъдростта и добрата преценка в практическия свят. Твърди се, че подпомага интелектуалния анализ, решава проблемите за адвокатите и създава нови идеи за изобретатели и писатели. Смята се, че Лазутитът подобрява кръвообращението и сърдечния ритъм. Също така и че облекчава безсънието.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Пакистан
Размери 52мм.
Каталожен номер VAN-2568
Подходящ за зодии Телец     Дева     Везни     Скорпион     Стрелец     Водолей     Риби    
Камък Лапис Лазули
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.