Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Гаранция

Ние от Вантони приемаме сигурността на нашия сайт за електронна търговия и онлайн разплащанията с изключителна сериозност.

Трафикът към и от нашия уебсайт се осъществява единствено чрез Transport Layer Security (TLS) комуникация, подсигурена със Secure Sockets Layer (SSL) сертификат с SHA-256 алгоритъм на подписване с RSA криптиране.

Използваме водещата компания за онлайн разплащания Stripe (https://stripe.com/en-bg/about) за сигурно и акуратно обработване на Вашето разплащане.

За всички картови разплащания използваме задължително изискването за Strong Customer Authentication (SCA) според ревизираната Директива за платежните услуги (PSD2) отнасяща се за всички транзакции в Европейската Икономическа Общност (ЕИО). Казано накратко, преди завършване на плащането Вашата банка ще поиска потвърждаване на транзакцията с токен, SMS или друг допълнителен фактор (3D Secure).

Нашият уебсайт е хостнат на сигурна и надеждна хостинг инфраструктура от най-висок стандарт.

Ние не съхраняваме и не пазим никакви данни за банковите карти и имаме технологичен достъп само до името на вида на картата, последните четири цифри от номера й и датата на валидност. Тази информация не подлежи на специална регулация и не е значима за потенциални измами или злоупотреби.

Преминаваме редовно оценяване за съответствие за PCI стандартите за картови разплащания чрез ежегодно преглеждане и потвърждаване на съответствието.

Любопитно

Морганит Морганит

Морганит

Морганитът е вид розов берил. Берилът е силикат на берилия и алуминия. Примесите в него могат да бъдат калий, натрий, хром, желязо, скандий и други. Примесите се тези,които определят цвета на минерала. Цветовете, в които...

Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.