Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Гаранция

Ние от Вантони приемаме сигурността на нашия сайт за електронна търговия и онлайн разплащанията с изключителна сериозност.

Трафикът към и от нашия уебсайт се осъществява единствено чрез Transport Layer Security (TLS) комуникация, подсигурена със Secure Sockets Layer (SSL) сертификат с SHA-256 алгоритъм на подписване с RSA криптиране.

Използваме водещата компания за онлайн разплащания Stripe (https://stripe.com/en-bg/about) за сигурно и акуратно обработване на Вашето разплащане.

За всички картови разплащания използваме задължително изискването за Strong Customer Authentication (SCA) според ревизираната Директива за платежните услуги (PSD2) отнасяща се за всички транзакции в Европейската Икономическа Общност (ЕИО). Казано накратко, преди завършване на плащането Вашата банка ще поиска потвърждаване на транзакцията с токен, SMS или друг допълнителен фактор (3D Secure).

Нашият уебсайт е хостнат на сигурна и надеждна хостинг инфраструктура от най-висок стандарт.

Ние не съхраняваме и не пазим никакви данни за банковите карти и имаме технологичен достъп само до името на вида на картата, последните четири цифри от номера й и датата на валидност. Тази информация не подлежи на специална регулация и не е значима за потенциални измами или злоупотреби.

Преминаваме редовно оценяване за съответствие за PCI стандартите за картови разплащания чрез ежегодно преглеждане и потвърждаване на съответствието.

Любопитно

Хематит Хематит

Хематит

Гемолозите използват няколко технически термина, за да обозначат блясъка или светлината, отразена от повърхността на един скъпоценен камък. Тези термини включват „адамантин” (подобен на диамант), „стъкл...

Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.