Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Планински Кристал
Планински Кристал
Планински Кристал
Планински Кристал
>

Планински Кристал

0 Ревюта
2.00 лв.

Няма кристал, чиито свойства могат да бъдат по-тясно свързани с духовните светове от планинският кристал. Това се дължи на неговата готовност и лекота на програмиране за енергийни манипулации и овладяване на енергия, комуникация и защита. Кварцът е отличен енергиен мениджър, способен да дава и получава енергия под различна форма и на различни нива. Освен това може да приема, съхранява и трансформира енергия. Съхранената енергия не само може да бъде запазена за последваща употреба, но също така може да бъде допълнително преобразувана във всяка подходяща форма. Кварцът може да премахне нежеланите вибрации и да центрира собствената енергия.

Кварцът пречиства аурата и символизира специален вид благополучие за целия микрокосмос. Може да се използва и за зареждане на питейна и градинска вода. Позволява комуникация с по-високите нива и измерения на съществуването, които са отвъд видимия свят. Кварцът усилва честотите на мислите и чувствата и може значително да повиши човешкото съзнание. Едва ли има нещо, което да не можете да направите с планински кристали.

За да обобщим, кварцът може да усилва, фокусира, съхранява, трансформира и енергизира.

Произход : Бразилия     Размери : 2-3см.     Каталожен номер VAN-1251

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Планински Кристал

Планински Кристал

Името "кристал" идва от гръцката дума krystallos – лед. Древните египтяни са вярвали, че Планинския кристал носи на собственика си любовта, радост от живота, късмет, спокойствие и благополучие. Смята се, че кристалът, поставен под възглавницата, спaсява човек от кошмари, облекчава безсънието и неразумни страхове. Ако бъде поставен на работното място кристала се превръща във филтър срещу негативността, а ако поставите парче кристал в дома си, то не дава възможност да влиза в него гняв и завист. Смята се, че стимулира имунната система и кръвоносната система, подобрява енергийния поток и балансира тялото. Предполага се, че е полезен при лечение на мигренозни главоболия, световъртеж, при стабилизиране на замаяност.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 2-3см.
Каталожен номер VAN-1251
Подходящ за зодии Овен     Телец     Близнаци     Рак     Лъв     Дева     Везни     Скорпион     Стрелец     Козирог     Водолей     Риби    
Камък Планински Кристал
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.