Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Син Циркон
Син Циркон
Син Циркон
Син Циркон
Син Циркон
Син Циркон
Син Циркон
>
Син Циркон
>
Син Циркон
>
Син Циркон
>

Син Циркон

0 Ревюта
1,300.00 лв.

Натурален фасетиран Син Циркон

Произход - Камбоджа

Размери - 9.3x7.9x6.6мм

Тегло - 5,29cts.

Цена - 1300лв.

Произход : Камбоджа     Размери : 9.3x7.9x6.6мм.      Каталожен номер VAN-2996

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Циркон

Циркон

Цирконът е скъпоценен камък, почитан като защитен камък от векове. Цветът му варира от безцветен, тъмно червен, червеникавокафяв, кафяв, сив, син, златистожълт и оранжев. Понякога се обработват термично, за да се увеличи плътността на цвета. Вярва се че, помага на своя ползвател да изживее живота си с възобновено чувство за ентусиазъм и радост, и да споделя тази радост с другите. Тя може да донесе утеха и мир след травматични преживявания и да увеличи жизнеността след физическо натоварване. Цирконите увеличават харизмата на своя притежател и му помагат да открие нова любов. Смята се, че дава на хората оптимизъм и увереност в собствените сили. Камъкът носи успех на тези, чиято работа е свързана с пари. Носенето на бижута изработени от циркон, помагат за справяне с депресивното състояние и придобиването на психическо равновесие. От древни времена е известен като камък, който може да се справи с всички болести. Има благоприятен ефект върху хипофизната жлеза и също така помага за запазване на младостта. Може да облекчи умора, засилва зрението.



Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Камбоджа
Размери 9.3x7.9x6.6мм.
Каталожен номер VAN-2996
Подходящ за зодии Лъв     Дева     Стрелец    
Камък Циркон
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.