Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Хелиодор необработен
Хелиодор необработен
Хелиодор необработен
Хелиодор необработен
>

Хелиодор необработен

0 Ревюта
15.00 лв.

Хелиодор

Натурален необработен Жълт Берил

Произход - Бразилия

Размери - 8-15мм.
 

Произход : Бразилия     Размери : 8-15мм.      Каталожен номер VAN-1147

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Хелиодор

Хелиодор

Хелиодорът е зеленикаво-жълт, жълто-зелено до кафеникаво разнообразие на Златистия Берил. Хелиодор кристали могат да помогнат за презареждане на лечители, които се чувстват емоционално претоварените или "прегоряли". Използвайте Хелиодор за да се повиши вашата воля и решителност, както и за да получите чувство за жизненост през целия ден. Хелиодор като цяло е чудесен инструмент за защита срещу всякакви отрицателни външни влияния или манипулации. Хелиодор може да помогне да се освободите стария емоционален багаж, който вече не служи, и да съдейства за премахването на стреса и хаоса. Хелиодор може да помогне с проблеми, свързани с панкреаса, черния дроб и далака. Той може също да помогне за облекчаване на скованост в ръцете и краката, причинени от или студено време или липса на циркулация.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 8-15мм.
Каталожен номер VAN-1147
Подходящ за зодии Лъв    
Камък Хелиодор
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.