Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Диоптаз
Диоптаз
Диоптаз
Диоптаз
>

Диоптаз

0 Ревюта
360.00 лв.

Друза с кристали Диоптаз

Размери - 5х5.5см.

Произход - Казахстан

Цена - 360лв.

Произход : Казахстан     Размери : 5.5x5см.     Каталожен номер VAN-3274

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Диоптаз

Диоптаз

Диоптаз може да помогне за облекчаване на психически стрес, да даде възможност за пълна релаксация и повишаване на медитативно състояние. Диоптаз може да се използва, за да изчистите и стимулира всички чакри до по-високо ниво на съзнание и действие, с което да освежите енергията за физическите, емоционалните и интелектуални органи. Диоптаз е отличен камък за задълбочаване на духовната хармония. Диоптаз може да се използва, за да балансираме енергиите Ин-Ян и изравняване на чакрите с етеричната равнина. Диоптаз е изцеление на тялото и ума. Диоптаз може да спомогне за облекчаване на болката/раната от скръб, изоставяне, предателство, и душевна болка. Диоптаз също може да облекчи мигрена и главоболие, зависимости, високо кръвно налягане, сърдечни и проблеми с черния дроб, както и болка и умора.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Казахстан
Размери 5.5x5см.
Каталожен номер VAN-3274
Подходящ за зодии Скорпион     Стрелец    
Камък Диоптаз
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.