Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Близнаци
Зодия Близнаци
Зодия Близнаци
Зодия Близнаци
Зодия Близнаци
>
Зодия Близнаци
>

Зодия Близнаци

0 Ревюта
10.00 лв.

Перфектна комбинация от скъпоценни камъни за възприемчивите и адаптивни Близнаци. Енергията на тези минерали поддържа силните страни на представителите на тази зодия, като комуникативност, визионерство и активност и потиска слабостите, като бърза промяна в настроението и недоволство от ограниченията.

Цитрин - Предава топлина, енергия и творчески способности на своя собственик. Той абсорбира, трансформира и разсейва негативната енергия.

Карнеол – Подпомага възстановяването на жизнеността, мотивацията и концентрацията. Насърчава сексуалността. Предпазва от завист и негодувание. Облекчава ревността и дава смелост при трудни житейски ситуации. Насърчава положителен поглед към света. Страхотен е за работното място.

Планински Кристал – Той е усилвател на енергията, хармонизатор и силен камък. Предпазва аурата от негативни влияния на околната среда. Освежава ума, повишава самочувствието, зарежда с нова енергия, успокоява. Насърчава търпението, мъдростта и съвършенството.

Обсидиан – Това е много силен защитен камък срещу магически атаки, зло и всякаква негативност. Подходящ за чувствителни и деликатни хора.

Аквамарин – Внася чувство на удовлетворение в умовете ни, облекчава раздразнителността и агресията. Помага за отблокиране на комуникацията и подобрява самоизразяването. Неговата успокояваща енергия потиска стреса и успокоява ума. Внася хармония в заобикалящата ни среда.

Ахат –Това е много силен стабилизиращ камък, който ни дава емоционален, физически и интелектуален баланс. Насърчава самочувствието и помага за самопознанието. Помага ни да се отървем от негативни емоции като горчивина, гняв, напрежение и емоционално разочарование. Стабилизира аурата ни и ни предпазва от стрес. Ахатът е отличен защитен камък за малки деца. Засилва вземането на решения, смелостта и искреността към себе си, любовта и смелостта в търсене на нова любов. Помага при емоционални разочарования.

Тигрово Око - Това е защитен камък, който традиционно се носи като талисман срещу враждебни мисли и проклятия. Засилва емпатията, интуицията, смелостта, решителността и концентрацията. Той насърчава психическата хармония и позитивното мислене. Той е идеален за предприемачи - поддържа умения, които са от ключово значение за успеха и кариерното развитие, включително самокритика и управление на стреса. Привлича богатство и пари.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4395

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Аквамарин

Аквамарин

Името на аквамарина произлиза от латински ”aqva marina” - морска вода. Този минерал е прозрачен или полупрозрачен, със син, зелено-син цвят. Той е една от разновидностите на берила. Колкото е по наситен цвета и същевременно прозрачен камъка, толкова повече се оскъпява. Най-качествени камъни има в Бразилия, а други са открити и в Русия, Пакистан, Индия и Нигерия. Твърдостта му е 7,5 – 8. Цветът си е получил от наличието на йони желязо в състава си. В литотерапията аквамарина се използва за подобряване на имунитета, стабилизира нервната система, лекува кожата, щитовидната жлеза, облекчава главоболие, безсъние и ирационални страхове. Аквамаринът спомага за създаване на нови приятелства. Също така дава смелост и усилва волята. Предпазва от измами. Отличен камък за медитация. Помага също при отказване от зависимости - алкохол, тютюн и др. Помага на сърцето да се освободи от страхове, обиди и прави човек по-склонен да прощава. Според древно предание, ако камъкът започне да изглежда по-мътен и зеленикав то предвещава буря или собственика му е в лошо настроение.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4395
Подходящ за зодии Близнаци     Дева     Везни     Скорпион     Риби    
Камък Аквамарин
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.