Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Водолей
Зодия Водолей
Зодия Водолей
Зодия Водолей
>

Зодия Водолей

0 Ревюта
10.00 лв.

ВОДОЛЕЯТ носи със себе си ветровете на промяната, никога не следва тълпата и не се страхува да опита нови неща. Движи се напред с пълна пара. Докато крои планове да промени света може да се почувства изтощен и небалансиран, тъй като дава твърде много от себе си.

Твърди се, че подходящите минерали за този знак внасят баланс и им помагат да постигат целите и мечтите си с по-голяма лекота.

АМЕТИСТ: подхранва интуицията и усещането за спокойствие. Освен това помага и при вземането на решения.
ГРАНАТ: поддържа фокуса и издръжливостта за постигане на дългосрочните цели на Водолеите.
ТУРМАЛИН: чудесен камък за защита, като същевременно дава усещането за сигурност, вдъхва самоувереност и разбиране, което помага на Водолеите в трудните за тях моменти.
ХРИЗОКОЛА: подсилващ камък, който засилва лидерските заложби на Водолеите. Внушава вътрешно спокойствие и подпомага публичното говорене.
АМАЗОНИТ: филтрира преминаващата през мозъка информация и я комбинира с интуицията. Помага на Водолеите да видят даден проблем от различни гледни точки.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4664

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дниПолезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4664
Подходящ за зодии Водолей    
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.