Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зодия Скорпион
Зодия Скорпион
Зодия Скорпион
Зодия Скорпион
Зодия Скорпион
>
Зодия Скорпион
>

Зодия Скорпион

0 Ревюта
17.00 лв. 20.00 лв.

Може да се каже, че СКОРПИОНИТЕ ???? са въплъщение на мистериозното и окултното. Те са свръхчувствителни и подвластни на дълбоките емоции. Енигматичната им природа ги прави съблазнителни и примамливи. Това, което прави този воден знак уникален, е отличителното му отровно жило. Скорпионите могат да бъдат разрушителни и трансформиращи. В добър ден енергията на Скорпиона е амбициозна и примамлива. В лош ден обаче сенчестата страна на Скорпиона се подхранва от безмилостно желание за контрол.

Затова и минералите, които са подходящи за този зодиакален знак са насочени към засилване на вътрешната интуиция, която скорпионите имат, балансиране на емоциите и контрол над егото си, за да избегнат риска от „самоотравяне “.

ТОПАЗ – носи емоционален баланс и подкрепа, и отблъсква негативната енергия. Подпомага релаксирането и се ползва като защитен амулет.
МАЛАХИТ – камък на просперитета и щастието, както и на изобилието. Подпомага продуктивността в работата или кариерата. Това от своя страна може да повдигне самочувствието и самооценката на носещия го, което е важно за скорпионите в моментите им на емоционален спад.
АКВАМАРИН - стабилизира нервната система и помага на сърцето да се освободи от страхове, обиди и прави човек по-склонен да прощава. Аквамаринът спомага за създаване на нови приятелства. Също така дава смелост и усилва волята.
ТУРМАЛИН – чудесен камък за защита, като същевременно дава усещането за сигурност, вдъхва самоувереност и разбиране, което помага на скорпионите в трудните за тях моменти.
ЦИТРИН – камък на щастието и радостта, усилва позитивните емоции и намалява склонността към самоунищожение. Цитринът може да помогне за премахване на страховете и за преодоляване на емоционални травми и мъка.
ЧАРОИТ - камък на приемане и разбиране. Чароитът осигурява изцеление на всички нива - физическо, емоционално и духовно. Премахва/преобразува негативизъм и преодолява натрапчивото поведение. Чароитът помага на скорпионите да се изправят срещу страха и да се освободят от него.

Произход : Бразилия     Размери : 1-2см.     Каталожен номер VAN-4667

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Малахит

Малахит

Малахита е камък на просперитета и щастието, както и на изобилието. Подпомага за продуктивността в работата или кариерата. Което от своя страна може да повдигне самочувствието и самооценката на носещия го. Малахита е също така много предпазващ камък, особенно за обща защита от злини, нещастие, помага за защита по време на бременност и при раждане. Също така предпазва по време на полети и пътувания.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 1-2см.
Каталожен номер VAN-4667
Подходящ за зодии Скорпион     Козирог    
Камък Малахит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.