Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Зелен Флуорит Монокристали
Зелен Флуорит Монокристали

Зелен Флуорит Монокристали

0 Ревюта
35.00 лв.

Монокристал изработен от цял къс естествен Зелен Флуорит

Произход : Китай     Размери : 7-9x2-3см.     Каталожен номер VAN-4187

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Флуорит

Флуорит

Флуоритът е най-популярният минерал сред колекционерите на минерали редом с кварца. Прочут с огромното си разнообразие от цветове, той често е наричан „Най-цветният минерал на света”. Но флуоритът не е просто поредният красив камък; той има няколко невероятни характеристики. Флуорит е силно защитен и стабилизиращ камък, полезен за заземяване и хармонизиране на духовна енергия. Когато се работи с по-горните чакри, флуорит увеличава интуитивни способности, свързва човешкия ум с универсално съзнание, и се развива връзка с Духа. Един от популярните камъни сред енергийните лечители, Флуорит също може да изчисти аурата от мръсни енергии. Флуорит повишава умствените способности, помагат при бърза организация и обработка на информация и може да донесе умствената яснота и стабилност в иначе хаотична ситуация. Флуорит абсорбира негативните енергии от околната среда и е ефективен при чакра прочистване. Флуорит също може да предпази потребителя от психична манипулация. Благодарение на мощната си способност да абсорбира негативните енергии, Флуорит трябва да се прочиства често. Физически, флуорит е известен за укрепване на костите и зъбите, както и облекчаване на болката, свързана с артрит. Флуорит се използва също така за подобряване на умствените функции чрез балансиране на химията в мозъка.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Китай
Размери 7-9x2-3см.
Каталожен номер VAN-4187
Подходящ за зодии Скорпион     Козирог     Водолей     Риби    
Камък Флуорит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.