Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Содалит Монокристал
Содалит Монокристал

Содалит Монокристал

0 Ревюта
45.00 лв.

Монокристал изработен от цял къс естествен Содалит

Произход : Бразилия     Размери : 8-10x2-3см.     Каталожен номер VAN-4196

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Содалит

Содалит

Содалитът е камък на разбирането, интуицията и хармонията. Содалитът съчетава логиката с интуицията и стимулира нашата възприемчивост и въображение. Содалитът хармонизира, успокоява, добавя смелост, увереност и помага да реализираме нашите мечти и желания. Подобрява концентрацията и предпазва от конфликти. Помага ни да останем себе си при всякакви обстоятелства. Той насърчава независимостта, дисциплината, решителността и ни учи да не живеем в миналото, а да гледаме в бъдещето. Содалитът е страхотен защитник срещу технически радиации. Препоръчително е да го поставите в близост до компютър, например. Освен това ни помага да спим спокойно. Укрепва имунната система, регулира метаболизма, подпомага функцията на жлезите, намалява кръвното налягане и успокоява стомаха. Подпомага лимфната система и премахва токсините от тялото. Помага при тревожни и панически разстройства.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 8-10x2-3см.
Каталожен номер VAN-4196
Подходящ за зодии Дева     Стрелец    
Камък Содалит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.