Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Апатит Монокристал
Апатит Монокристал

Апатит Монокристал

0 Ревюта
45.00 лв.

Монокристал изработен от цял къс естествен Апатит

Произход : Бразилия     Размери : 8-10x2-3см.     Каталожен номер VAN-4209

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Апатит

Апатит

Апатит енергийно действа като подтискащ глада. Просто носете парче с вас през целия ден. Апатит премахва блокажи и помага на тялото да се балансира. Апатит може да изчисти аурата затрупана с енергии, с което имате усещане за обновяване тялото. Апатит е добър камък, за балансиране на чакрите, както и енергиите на Ин и Ян. Апатит традиционно се свързва с хуманитарни усилия и преподаване. Апатит е също така внася яснота на ума и разширяване на прозренията, и е особено полезен, когато е необходимо щателно проучване, за да разкрие истината. Апатит подобрява комуникацията и себеизразяване на всички нива, което го прави силен камък за учители. Апатит насърчава откритост и лекота в социални ситуации, с качество, което го прави особено полезен за деца с аутизъм. Апатит действа като добър балансьор на енергии, емоции, чакри, както и фини тела, както и мъжките и женските аспекти на личността. Апатит може да помогне, за да работи ефективно в рамките на сънното състояние да формират решения за объркващи проблеми. Тези, които са свръх емоционални могат да се възползват от способността апатит да подчертае логични решения и предизвикване спокойни състояния на ума. Апатит може да помогне да се развиваме психически и свързване на притежателя му към по-високи нива на духовно извисяване. Използвайте апатит да се задълбочите и да поддържате фокус по време на медитация. Апатит може да помогне, да стимулира, и / или увеличи развитието на психически способности, като ясновидство. Апатит ще се фокусира лечебна енергия на организма.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 8-10x2-3см.
Каталожен номер VAN-4209
Подходящ за зодии Близнаци     Везни    
Камък Апатит
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.