Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Огнен Ахат
Огнен Ахат
Огнен Ахат
Огнен Ахат
>

Огнен Ахат

0 Ревюта
212.50 лв. 250.00 лв.

Натурален Огнен Ахат

Произход - Мексико

Размери - 26.7x10.9x4.6мм

Тегло - 11.56cts.

Цена - 250лв.

Произход : Мексико     Размери : 26.7x10.9x4.6мм.      Каталожен номер VAN-3224

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Огнен Ахат

Огнен Ахат

Огненият Ахат е разновидност на Ахат, съдържащ лимонит и / или желязо, което му придава луминисценция, огнена "игра", от които е получил името си. Огненият Ахат е свързан с елемента на огъня и, като такива, е много защитен камък. Той може да ви даде кураж и да засили волята ви, като ви дава възможност да завършите полу-готови проекти с удоволствие. Използвайте Огнения Ахат да ви защити срещу тези, които ще ви мислят лошо, като изпраща на тези вредни чувства обратно към източника. Огненият Ахат е камък, който ви позволява да се чувствате безопасно и сигурно не само физически, но и емоционално. Това е един силен камък за срамежливи или уплашени деца, които могат да бъдат обект на тормоз или тормозени, като им дава смелост да говорят и / или застъпят за себе си. Огненият Ахат няма да толерира страхливците и ще даде възможност на собственика си да поиска по-високи цели от себе си, както и от други. Камъкът на амбицията, Огненият Ахат може да се използва за постигане на по-високи цели, особено ако се опитвате да прокара ново предложение или продукт. Огнените Ахати увеличават кръвообращението и метаболизма; намаляване на трески, както и горещи вълни, и подобряване на зрението, особено през нощта.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Мексико
Размери 26.7x10.9x4.6мм.
Каталожен номер VAN-3224
Подходящ за зодии Овен     Стрелец     Козирог    
app.stone Огнен Ахат
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.