Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Турмалин Висулка
Турмалин Висулка

Турмалин Висулка

0 Ревюта
150.00 лв.

Натурален Розов Турмалин обкован със сребро.
Материал - Сребро 925
Размер на камъка - 14х10мм
Произход на камъка - Пакистан

Твърди се, че турмалинът е камък на помирението, камък, който насърчава състрадание и хладнокръвие, излъчва енергия, която привлича пари, изцеление и приятелство, и се използва за заземяване, за стабилизиране и потвърждаване на корените ни на Земята.

Турмалинът е подходящ за хора, които носят разбито сърце. Той насърчава любовта, разсейва емоционалната болка и кара притежателя си да забрави за разрушителните чувства. Успокоява негативните емоции, които разстройват взаимоотношенията.

Произход : Пакистан     Размери : 2.8x1.2см.     Каталожен номер VAN-2405

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Розов Турмалин

Розов Турмалин

Розовият турмалин може да варира в цвят от бледо розово до тъмночервено. Розовият турмалин (познат и като рубелит) е много позитивен кристал и подкрепя онези, които работят с него, носейки сила по време на всички изпитания в живота. Носенето на розов турмалин през целия ден спомага за освобождаването от стрес, тревоги, депресия и безпокойство. Той има балансиращи свойства, които помагат на човек да се отдалечи от крайностите. Розовият турмалин е от голямо значение за хора, които имат затруднения да се справят със страх или които се нуждаят от нещо, което да им помогне да излекуват вътрешния си хаос и страх. Той също така създава ангажимент за постигане на целите и се вярва, че защитава носещия го от опасности. Твърди се че помага при неправилен сърдечен ритъм и възстановява сърцето.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Пакистан
Размери 2.8x1.2см.
Каталожен номер VAN-2405
Подходящ за зодии Овен     Телец     Близнаци     Рак     Лъв     Дева     Везни     Скорпион     Стрелец     Козирог     Водолей     Риби    
Камък Розов Турмалин
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.