Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Перидот Висулка
Перидот Висулка

Перидот Висулка

0 Ревюта
45.00 лв.

Сребърна висулка с натурален Перидот

Сребро 925

Натурален Перидот - 7х5мм

Цена - 45лв.

Произход : Пакистан     Размери : 7x5мм.      Каталожен номер VAN-3356

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Перидот

Перидот

Повечето скъпоценни камъни с минерален произход са образувани в земната кора, но има две изключения: перидотът и диамантът са образувани много по-дълбоко в земята, в нейната мантия. Кристалите перидот се образуват от магма в горната част на мантията (на 20 до 50 мили дълбочина) и излизат на повърхността чрез тектонична или вулканична дейност, като попадат в екструзивни вулканични скали. Диамантите се образуват много по-дълбоко в мантията (на около 100-150 мили под повърхността) при екстремни температури и налягане. Πepидoтът нocи изцeлeниe и жизнeнocт нa цялoтo тялo. Toй yвeличaвa тъpпeниeтo, дoвepиeтo и yвepeнocттa. Лeгeндитe oт минaлoтo ни paзĸaзвaт, чe тoзи ĸaмъĸ зaбaвя пpoцeca нa cтapeeнe. Вярва се чер перидотът премахва чувствата на ревност и гняв и по този начин ни носи мир, спокойствие и забавление. Πepидoтът нaмaлявa cтpeca, cтимyлиpa yмa и ycилвa интyициятa. Toй e ocoбeнo пoлeзeн, ĸaтo бaлaнcиpa ceĸpeциятa нa жлeзитe, пoдпoмaгa peгeнepaциятa нa тъĸaнитe и пpeчиcтвa opгaнизмa. Toй cъщo пoдпoмaгa xpaнocмилaнeтo и cвaля тeмпepaтypaтa. Oбиĸнoвeнo ce изпoлзвa зa лeчeниe нa eмoциoнaлни cъcтoяния, ĸaтo гняв, peвнocт или paздpaзнeниe. Изпoлзвa ce зa вдъxнoвeниe, изцeлeниe, пoднoвявaнe, пpeчиcтвaнe и pacтeж. Имa cилaтa дa лeĸyвa нapaнeнитe чyвcтвa и пoмaгa зa изглaждaнe нa oтнoшeниятa.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Пакистан
Размери 7x5мм.
Каталожен номер VAN-3356
Подходящ за зодии Лъв     Дева     Скорпион     Водолей    
Камък Перидот
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.