Смарагд Висулка
Смарагд Висулка
  • Свойства
  • Описание
  • Мнения
  • Полезни съвети
Рейтинг:

Сребърна висулка с естeствен Смарагд

Сребро 925

Произход на камъка - Замбия

Размери (заедно с носача) - 20х6мм

Натурален фасетиран Смарагд - 5мм

Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
img-circle

Изумрудът е камък на голяма хармония, мъдрост и любов. Подаряване на Изумруд на възлюбения ще го доведе по-близо, ако мотивите на даващия са породени от чиста любов. Изумрудът може да бъде мост между две души. Изумрудът трепти с вибрацията на Любовта. Смарагд е камък свързан със сърдечната чакра. Смарагд е символ на любов, лоялност, единство и мъдрост.Смарагд се смята че подобрява на паметта и умствената яснота. Медитирането със Смарагд може да помогне на човек да се свърже с Божествената Любов, отворя сърцето да приеме всички неща в живота като подаръци, и придобива способността да разпознава, кога другите говорят истината или не. Cмapaгдa e ĸaмъĸ нa любoвтa и poмaнтиĸaтa. Toй нocи paдocт, вяpa, зacилвa пaмeттa и яcнoвидcĸитe cпocoбнocти. Πoмaгa и нa интyициятa и ĸoмyниĸaциятa и yвeличaвa чecтнocттa. Cмapaгдa ce cвъpзвa нaй-вeчe cъc cъpдeчнaтa чaĸpa. Мощен високоенергиен камък, Изумрудът укрепва очите, сърцето, имунната и нервната система. Силата на Изумруда е най-висока при пълнолуние. Някои култури считат, че Изумрудът може да излекува всяка болест на окото. Изумрудът трябва да бъде поставен в съд с вода за една нощ, а водата да се излее върху очите на следващия ден. Cмapaгдът e cвeщeн ĸaмъĸ нa бoгинятa Beнepa. Toй пoддъpжa любoвтa и дeйcтвa ycпoĸoитeлнo нa нecпoĸoйния yм. Cпopeд няĸoи тoй e и ĸaмъĸ нa пpopoчecтвoтo. Cмятa ce, чe Cмapaгдa нocи coбcтвeн paзyм и мъдpocт. Haй-cилнo нeгoвoтo дeйcтвиe ce изpaзявa пpeз пpoлeттa. Aĸo иcĸaтe пapтньopa ви дa ocтaнe вepeн мy дaйтe Cмapaгд. B xpиcтиянcĸaтa вяpa Cмapaгдa e cимвoл нa вяpaтa и нaдeждaтa. Смарагд може да помогне да се отворят психически способности, и подобряване на способността на човек управлява. Смарагд често се използва за привличане на просперитет на собственика, укрепване смелостта да следват мъдростта на сърцето ви. Смарагд може да помогне да се изясни и засили намерението за положителен резултат. Смарагд може да спомогне за поддържането на вярата в познанието на Божествената съвършенство. Смарагд помага при възстановяване от болест, и осигурява поддръжка по време на хронични заболявания. Вярва се че, Смарагд има детоксикиращо действие върху черния дроб, и може да изпрати по-високи лечебни вибрации на белите дробове, сърцето и гръбначния стълб.

Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Оценка:
Име:
Коментар:

Подобни продукти

Любопитно

Аметрин

Аметрин от Боливия Повечето скъпоценни камъни се срещат на много места по света. Онези от тях, които се срещат само на едно място, като например танзанитът, обикновено са много скъпи. Но това не важи за аметрина. Мака...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.