Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Висулка със Син Топаз
Висулка със Син Топаз

Висулка със Син Топаз

0 Ревюта
70.00 лв.

Сребърна висулка с естeствен Син Топаз

Сребро 925

Произход на камъка - Русия

Размери (заедно с носача) - 24х10мм

Натурален фасетиран Син Топаз- 6х4мм

Асоцииран със състрадание и общуване, синият топаз е предпочитан камък за "изграждане на мостове" между хората. Той насърчава истината и прошката, отпускайки духа и тялото. Представлява лоялност и праведност, свързва се с истинската любов, доверието, взаимоотношенията и комуникацията.

Синият топаз помага за подобряване на комуникацията и себеизразяването на хората. Препоръчва се на тези, които са слаби в артикулирането на мислите си. Синьото е цветът за чакрата на гърлото, което го прави перфектният камък за колие.

Синият топаз е един от декемврийските рождени камъни. Хората, родени под зодиакалните знаци Скорпион, Стрелец и Козирог, могат да носят топаз.

Произход : Русия     Размери : 24x10мм.      Каталожен номер VAN-3888

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Син Топаз

Син Топаз

Синият Топаз има всички характеристики на минерала Топаз, включително емоционална подкрепа и отблъскване на негативна енергия. Синият Топаз подпомага релаксирането и се ползва като защитен амулет. Вярва се също, че Син Топаз подпомага медитацията.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Русия
Размери 24x10мм.
Каталожен номер VAN-3888
Подходящ за зодии Дева     Везни     Стрелец    
Камък Син Топаз
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.