Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Сребърна висулка с Топаз Империал
Сребърна висулка с Топаз Империал
Сребърна висулка с Топаз Империал
Сребърна висулка с Топаз Империал
Сребърна висулка с Топаз Империал
Сребърна висулка с Топаз Империал
>
Сребърна висулка с Топаз Империал
>
Сребърна висулка с Топаз Империал
>

Сребърна висулка с Топаз Империал

0 Ревюта
80.75 лв. 95.00 лв.

Сребърна висулка с естествен необработен кристал империал Топаз.

Сребро 925


Топаз Империал или Императорски топаз насърчава здравословните граници и ни помага да бъдем привлечени от хората, които са добри за нас. Това е прекрасен камък за всеки, който се осмелява да обича отново и иска да живее с отворено сърце. Насърчава самочувствието и емоционалната щедрост. 

 

Императорският топаз е един от най-мощните камъни за проявление, до които можете да се докоснете. Има пряка връзка с чакрата на слънчевия сплит, активирайки и усилвайки личната воля. Когато движещата сила зад всичко, което правим, се пробуди и активира напълно, всичко става възможно.

Скъпоценният топаз е един от рождените камъни, свързани с ноември. Той е и един от декемврийските рождени камъни. Хората, които са родени под зодиакалните знаци Скорпион, Стрелец и Козирог могат да се възползват от максималните ползи на топаза.

Произход : Бразилия     Размери : 12-15x4-6мм.      Каталожен номер VAN-4847

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Топаз

Топаз

Топазът е известен скъпоценен камък от над 2000 години и един от камъните които формират основите на дванайсетте порти в свещения град Нов Йерусалим. Тези така наречени апокалиптични камъни, се вярва, че служат за защита от врагове и са символ на красота и могъщество. В мистицизма, топазът се свързва с охлаждащ и кръвоспиращ ефект. Вярва се, че освобождава притежателя си от тъга, гняв и нощни страхове, също така пази собственика си от отравяне и внезапна смърт.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Бразилия
Размери 12-15x4-6мм.
Каталожен номер VAN-4847
Подходящ за зодии Скорпион     Водолей    
Камък Топаз
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.