Бисмут

Бисмут

Бисмут е кристален, чуплив метал, който е сребристо-бял, с преливащи се цветове . Номера му е 83 от Периодичната таблица. Бисмут е често лабораторно създаден.

Бисмут може да бъде прекрасен камък, за да се използва за фокусиране, визуализация и шамански пътешествия. Бисмут може да ви помогне да не се претоварите от всичките си задължения, докато в същото време увеличава енергийните нива.

Бисмут облекчава чувството на самота или изолация. Това е камък на трансформация и промяна, като помага да се адаптираме към промените със спокойна увереност. Бисмут насърчава сплотеността, така че би бил много полезен в група и / или динамични  отношенията.

Използвайте Бисмут за намаляване на треска;  да се справите с хронични заболявания; облекчаване на последиците от дегенеративни мускулни заболявания, и да се "изправите" на краката си след хирургични интервенции.

Продукти от магазина

Любопитно

Черен Турмалин

От черните скъпоценни камъни могат да се изработят невероятни бижута, но всъщност съществуват съвсем малко такива камъни. Най-разпространеният сред тях е ониксът, разновидност на халцедона или крипто кристалния кварц, ко...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.