Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Бисмут

Бисмут

Бисмут е кристален, чуплив метал, който е сребристо-бял, с преливащи се цветове . Номера му е 83 от Периодичната таблица. Бисмут е често лабораторно създаден.

Бисмут може да бъде прекрасен камък, за да се използва за фокусиране, визуализация и шамански пътешествия. Бисмут може да ви помогне да не се претоварите от всичките си задължения, докато в същото време увеличава енергийните нива.

Бисмут облекчава чувството на самота или изолация. Това е камък на трансформация и промяна, като помага да се адаптираме към промените със спокойна увереност. Бисмут насърчава сплотеността, така че би бил много полезен в група и / или динамични  отношенията.

Използвайте Бисмут за намаляване на треска;  да се справите с хронични заболявания; облекчаване на последиците от дегенеративни мускулни заболявания, и да се "изправите" на краката си след хирургични интервенции.

Любопитно

Фосили Фосили

Фосили

Фосилите са вкаменени останки от растения или животни, които са умрели преди милиони години, с течение на времето, са се вкаменили. Минерали, като кварц, ахат, яспис, и т.н., често се смесват със седименти, която да дове...

Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.