Целестин

Целестин

Целестинът, е почитан за неговата висока честота и Божествените енергии, и е известен като мощен лечебен кристал. Целестин може да позволи на човек лесно да мине през травматичен период.

Целестин може да ви освободи от стреса, тревожността и обсесивното поведение. Това е идеалното минерал за  певци, актьори или говорители, тъй като енергията ще облекчи всякакъв вид сценична треска или нервност. Целестин дава кураж на тези, които страдат от агорафобия (страх от тълпи) или публично говорене. Може да бъде от полза за срамежливи или плахи деца да опитат нови преживявания. Целестин носи хармония и баланс, и ще помогне на титуляра в намирането и поддържането на вътрешен мир. Неговата способност да увеличават божествена интуиция прави Целестин особено полезна за практиката рейки.

Целестин е чудесен посредник за дълбоки състояния на медитация, помага за успокояване на ума и да го отворите за комуникация от по-висшите реалности. Целестин е идеален спътник за използване по време на сън. Това ще помогне в припомнят не само съня, но също така и специфичните детайли на съня. Информация, предадена по време на състоянието на сън също ще бъде припомнено, с перфектна яснота.

Целестин изпраща енергия към органите на висшите чакри, подпомага заздравяването на разстройства като мозъчни дисбаланси, клетъчни нарушения и заболявания на очите, ушите, носа и гърлото. Целестин може да действа и като детоксикатор и облекчаване на болката.

Моля, имайте предвид, че Целестин е много крехък и трябва да се борави внимателно. Не съхранявайте тези минерали на пряка слънчева светлина, тъй като цветът им ще изчезне.

Продукти от магазина

Любопитно

Халкопирит

Този колоритен, с преливащи се цветове кристал се състои от мед железен сулфид, мед, и получава своето оцветяване от окисляване на повърхността на кристала. Халкопирит е камък на креативност, гъвкавост и иновации. Използ...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.