Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Комплект с Халцедон "Синя дантела"
Комплект с Халцедон "Синя дантела"
Комплект с Халцедон "Синя дантела"
Комплект с Халцедон "Синя дантела"
Комплект с Халцедон "Синя дантела"
>
Комплект с Халцедон "Синя дантела"
>

Комплект с Халцедон "Синя дантела"

0 Ревюта
60.00 лв.

Висулка и обици изработени с естествен халцедон "Синя дантела"

Произход на камъните - Мали

Размер на камъните в/ш - 16х12мм

Дължина на обиците - 35мм

Сребро 925

Висулка и обеци изработени с естествен халцедон "Синя дантела". Халцедонът има силата да балансира ума, тялото и духа. Този камък също носи чувства на щедрост и доброта. Той неутрализира неувереността в себе си и изгражда самочувствие. Чудесен помощник е при работата на гърлената чакра.

В исторически план халцедонът е рожденият камък за май. Това е един от зодиакалните камъни за родените под знака на Близнаци, между 21 май и 20 юни, когато Земята наближава лятото.
Произход : Мали     Размери : 16x12мм.      Каталожен номер VAN-4382

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Халцедон

Халцедон

Халцедонът е прекрасен метафизичен лечебен камък, той е чудесен за активиране и лечение на гърлената чакра. Халцедонът подобрява вербална комуникация и изразяването. Едновременно заземяващ и духовен камък. Халцедонът може да помогне на тези, които се чувстват депресирани или притеснени, и се вярва, че носи спокойствие. Писателите могат да използват Халцедон, който ще им помогне с артикулирането. Поставете парче халцедон в джоба си, когато се говорите пред публика. Поставен в дома, Халцедонът отнема стреса и пази членове на семейството от конфронтации. Вярва се че, Халцедонът облекчава безсъние, болки в гърлото, както и напрежение и главоболие и помага при високо кръвно налягане.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Мали
Размери 16x12мм.
Каталожен номер VAN-4382
Подходящ за зодии Рак     Стрелец     Водолей    
app.stone Халцедон
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.