Поръчай бижута, минерали, скъпоценни камъни директно по телефона или email   |    0885 598 578    |    info@vantony.com

Висулка с Халцедон "Синя дантела"
Висулка с Халцедон "Синя дантела"

Висулка с Халцедон "Синя дантела"

0 Ревюта
20.00 лв.

Висулка изработена с естествен халцедон "Синя дантела"

Произход на камъка - Мали

Размер на камъка в/ш - 16х12мм

Сребро 925

Сребърна висулка, изработена с естествен халцедон "Синя дантела". Този камък балансира ума, тялото и духа. Той носи чувство на доброта, увереност и смелост. Неутрализира несигурността и колебанието, карайки човек да се чувства силен и уверен в себе си. Помага за изграждане на самочувствието.

Бижу с халцедон “Синя дантела” можете да носите ежедневно. То ще ви направи по-уверени и силни, като ви накара да вярвате в себе си.
Произход : Мали     Размери : 16x12мм.      Каталожен номер VAN-4380

Безплатна доставка за поръчка над 100 лева

Реални снимки на всички продукти

Възможност за връщане на продукт до 15 дни

Халцедон

Халцедон

Халцедонът е прекрасен метафизичен лечебен камък, той е чудесен за активиране и лечение на гърлената чакра. Халцедонът подобрява вербална комуникация и изразяването. Едновременно заземяващ и духовен камък. Халцедонът може да помогне на тези, които се чувстват депресирани или притеснени, и се вярва, че носи спокойствие. Писателите могат да използват Халцедон, който ще им помогне с артикулирането. Поставете парче халцедон в джоба си, когато се говорите пред публика. Поставен в дома, Халцедонът отнема стреса и пази членове на семейството от конфронтации. Вярва се че, Халцедонът облекчава безсъние, болки в гърлото, както и напрежение и главоболие и помага при високо кръвно налягане.Полезни съвети


Качествените Скъпоценни камъни са много устойчиви на различни влияния, но се изискват определени грижи, за да запазят своята красота и блясък. За да им се радвате дълго време, спазвайте следните правила:

Почистване на минерали и бижута със скъпоценни камъни:

  1. За да почистите е нужна купа с топла вода и няколко капки препарат за съдове, с четка за зъби с мек косъм внимателно почистете след това изплакнете с чиста вода и подсушете.
  2. Органични минерали, като Кехлибар, Перли, Корал..., почиствайте само с топла вода и мека памучна кърпа. В никакъв случай не ползвайте препарати за почистване на изцяло метални бижута, съдържащи амоняк или оцетна киселина.
  3. Пазете камъните по вашите бижута от удари или натиск в други предмети, тъй като макар и много твърди, може да се пукнат или да се отчупи парче от тях.
  4. Не позволявайте бижутата със скъпоценни камъни да са в контакт помежду си, поради опасност от надраскване.
  5. Винаги поставяйте перлите след козметиката, тъй като може да съдържа компоненти които затъмняват блясъка им
  6. Никога не ползвайте паста за зъби за почистване на бижута или скъпоценни камъни, абразивите които се съдържат в нея лесно ще надраскат метала и по меките камъни, като малахит, тюркоаз, кехлибар...
Цвят
Произход Мали
Размери 16x12мм.
Каталожен номер VAN-4380
Подходящ за зодии Рак     Стрелец     Водолей    
Камък Халцедон
уникат
Наличен
Все още няма коментари за този продукт.
Добавете вашето мнение
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.