Огнен Ахат

Огнен Ахат

Огненият Ахат е разновидност на Ахат, съдържащ лимонит и / или желязо, което му придава луминисценция, огнена "игра", от които е получил името си.

Огненият Ахат е свързан с елемента на огъня и, като такива, е много защитен камък. Той може да ви даде кураж и да засили волята ви, като ви дава възможност да завършите полу-готови проекти с удоволствие. Използвайте Огнения Ахат да ви защити срещу тези, които ще ви мислят лошо, като изпраща на тези вредни чувства обратно към източника.

Огненият Ахат е камък, който ви позволява да се чувствате безопасно и сигурно не само физически, но и емоционално. Това е един силен камък за срамежливи или уплашени деца, които могат да бъдат обект на тормоз или тормозени, като им дава смелост да говорят и / или застъпят за себе си. Огненият Ахат няма да толерира страхливците и ще даде възможност на собственика си да поиска по-високи цели от себе си, както и от други. Камъкът на амбицията, Огненият Ахат може да се използва за постигане на по-високи цели, особено ако се опитвате да прокара ново предложение или продукт.

Огнените Ахати увеличават кръвообращението и метаболизма; намаляване на трески, както и горещи вълни, и подобряване на зрението, особено през нощта.

Продукти от магазина

Любопитно

Азурит

Азуритът е един от двата основни медни карбонатни минерали, а другият е малахитът. И двата минерала имат наситен и ярък цвят – азуритът е наситено син, а малахитът – зелен. Азуритът и малахитът се образуват о...

Прочети още
Vantony.com използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за нашата Политика относно бисквитките.